În orice cuplu oamenii se mai ceartă, dar când se ajunge la violență, e nasol. Chris Brown a scandalizat pe toată lumea în 2009, când a băgat-o în spital pe Rihanna. Nimeni nu ar trebui să treacă prin asta, dar, din păcate, se întâmplă și la case mari. Motivele pentru care se ajunge la bătaie pot fi multe, dar cei care ajung la violență nu au nicio scuză!

Uite șapte femei celebre care au trecut prin asta și au avut puterea să povestească.

Mel B și-a acuzat soțul de violență domestică și psihică și spune că a îndurat bătăi crunte în cei 10 ani de căsnicie. A fost nevoită chiar să apară pe scenă plină de vânătăi, iar acum a obținut un ordin de restricție împotriva lui. 

Probabil cel mai răsunător scandal din industrie. Rihanna a fost bătută de Chris Brown atât de tare încât a ajuns la spital. Fotografiile cu ea plină de vânătăi au făcut înconjurul internetului.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în urmă cu câțiva ani. Au recunoscut că s-au bătut, din cauza unor presupuse infidelități. 

Tina Turner a povestit în cartea autobiografică faptul că a fost bătută de soțul ei, Ike Turner.

Halle Berry a recunoscut că a fost lovită de un fost iubit. A lovit-o atât de tare, încât și-a pierdut 80% din auz la una dintre urechi și a fost la un pas să-i spargă timpanul.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat cu scandal. Fosta soție l-a acuzat pe Depp că ar fi consumat alcool și droguri în exces, după care devenea violent și o bătea.

Madonna și Sean Penn au fost căsătoriți în anii '80. Diva l-a acuzat pe fostul soț că a legat-o și a bătut-o, dar în 2015 a recunoscut că nu era adevărat. A povestit în schimb că la 19 ani a fost bătută și abuzată sexual de un necunoscut.

Shakira a povestit că a fost lovită de un fost iubit. Nu a vrut să dea nume.