Drumul până la premii Oscar și Globuri de Aur e presărat cu tot felul de sacrificii. Actrițele de la Hollywood știu asta cel mai bine și nu puține au fost situațiile când li s-a spus în față că nu au calitățile fizice necesare pentru a primi rolul.

Managerii, producătorii sau regizorii au încercat să le taie aripile, dar ele nu s-au lăsat descurajate și au demonstrat că nu sunt chiar rățuștele cele urâte. Au dat lovitura, în ciuda faptului că nu li s-au dat șanse, și le-au închis gura celor care au încercat să le taie elanul.

 Winona Ryder

S-a prezentat la un casting, iar regizorul i-a spus: ”Ascultă, fetițo. N-ar trebui să fii actriță. Nu ești suficient de frumoasă. Ar trebui să te întorci de unde ai venit și să te duci la școală. Nu ești făcută pentru asta!”

Whitney Cummings

”Agentul meu mi-a spus la începutul carierei că nu sunt suficient de frumoasă și că voi fi mereu o ciudățică”.

Sally Field

”Sybil tocmai era lansat și toată lumea spunea: <<Wow, e extraordinar, dar Sally Field e foarte urâtă>>”

Nia Vardalos

”Nu ești destul de grasă să ai un rol simpatic și nici suficient de frumoasă ca să fii femeia fatală”.

Lea Michele

”Când aveam 15 ani, un manager mi-a spus că trebuie să mă operez la nas dacă vreau să mă reprezinte. Mama mea, care mă însoțea, nu a fost de acord”.

Kat Dennings

A fost respinsă la un casting, chiar la începuturile carierei. I s-a spus că trebuie să slăbească, să meargă la solar, să-și vopsească părul și să-și pună la punct dantura. 

Sarah Jessica Parker

La începutul carierei, i s-a spus că are o fizionomie urâtă, din cauza nasului și a sprâncenelor.