Boala Lyme este mai prezentă ca niciodată pe buzele tuturor, de când ADDA a povestit prin ce a trecut. Din păcate, artista nu este singura care se confruntă cu asta, iar vedete din afară au pornit adevărate mișcări pentru informarea populației.

ADDA trece prin cea mai sumbră perioadă a vieții ei. Artista a aflat că suferă de Lyme, boala cauzată de mușcătura unei căpușe și care poate avea efecte fatale dacă nu este descoperită la timp. Artista s-a tratat mai bine de un an de o boală pe care, practic, n-o avea, iar acum tot ce i-a rămas de făcut a fost să le recomande medicilor care au diagnosticat-o greșit „să pună mâna pe carte”.

Starurile din afară au trecut și ele prin astfel de episoade și nu s-au ferit să vorbească deschis cu fanii despre experiențele neplăcute.

Roxen. Cel mai important moment a fost când aveam aproape 14 ani și am fost diagnosticată cu boala Lyme într-o stare destul de avansată. În acel moment am știut că trebuie să fac ceva cu viața mea și să trăiesc fiecare moment ca și cum este ultimul. Am muncit foarte mult și de acolo am luat ”Amnesia” pentru că am încetat să mai am grijă de mine. Mintea îmi zicea să îmi urmez visurile. Am muncit atât de mult încât aproape că m-am pierdut pe drum.”

Bella Hadid este foarte deschisă cu urmăritorii ei de pe Instagram. Aceasta a vorbit pe Instastory despre boala care nu îi dă pace de ceva ani și a postat o serie de scheme cu simptomele pe care le are din cauza bolii Lyme. „Adevărul. Boala invizibilă...în fiecare zi mă lupt cu cel puțin 10 dintre aceste simptome și simt că cedez. Totul a început când am avut 14 ani, dar a devenit mai grav de la vârsta de 18 ani.”, a scris Bella.

Justin Bieber. „Am crezut că succesul va face ca totul să fie bine, dar nu a fost așa. Pentru mine, drogurile au fost un factor care m-a ajutat să merg mai departe”, i-a spus Bieber jurnalistului care îi lua interviul. Artistul a mai povestit că ajunsese atât de rău, încât gărzile lui de corp veneau noaptea în dormitorul lui, pentru a verifica dacă mai respiră și dacă mai are puls.