Relațiile fericite sunt atunci când oamenii se cunosc, se îndrăgostesc şi se căsătoresc. Dar sunt şi o mulțime de cupluri care nu au nevoie de acte ca să trăiască fericite. Partea cu ”până la adânci bătrâneți” e relativă oricum, iar un act semnat la starea civilă nu îți garantează că îți vei petrece toată viața lângă omul respectiv. 

Mai multe cupluri de celebrități o demonstrează din plin. Fie că formează un cuplu de câteva decenii sau sunt împreună de doar câțiva ani, unii pur și simplu nu cred în instituția căsătoriei și funcționează perfect fără angajamente. 

Goldie Hawn şi Kurt Russel

Sunt împreună de 38 de ani şi sunt exemplul perfect de familie care nu are nevoie de acte. "Ne iubim. Ca în orice familie avem şi certuri, dar tot ne place să fim împreună", spune Goldie.

Shakira şi Gerard Pique

Sunt împreună de 11 ani și au demonstrat tuturor că relația este una sudată, în ciuda faptului că Shakira este mai mare decât iubitul ei cu 10 ani. Nu par să aibă gânduri de nuntă, dar asta nu i-a împiedicat să facă împreună doi copii.

Eva Mendes şi Ryan Gosling

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare acum 10 ani şi de atunci sunt împreună. Eva şi Ryan formează un cuplu discret și nu obişnuiesc să îşi etaleze prea mult relația din care au rezultat două fetițe minunate.

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias

Cei doi au o relație de 20 de ani şi deşi s-a tot vorbit despre o căsătorie viitoare, cei doi încă nu au făcut pasul ăsta. Şi nici nu s-au despărțit, aşa cum s-a zvonit în repetate rânduri. Au în prezent trei copii și asta le ocupă tot timpul. 

Oprah Winfrey şi Stedman Graham

Ei au fost aproape de a se căsători în 1992, dar până la urmă au amânat nunta pe termen nelimitat. Şi acum, după 35 de ani de relație, sunt la fel de fericiți împreună şi nu simt nevoia să demonstreze nimic oficializându-şi relația cu acte.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Formează un cuplu din 2017 și îi cresc împreună pe cei patru copii ai lor. Cristiano avea deja trei copii atunci când s-au cunoscut, iar la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu au devenit părinții unei fetițe. 

Antonia și Alex Velea

Cei doi au o relație de opt ani și doi copii superbi împreună, dar nu s-au putut căsători până acum, din cauză că divorțul Antoniei de fostul soț nu era finalizat. Cei doi s-au logodit, dar încă nu au dar detalii cu privire la o eventuală căsătorie. 

Smiley și Gina Pistol 

Nimeni nu știe exact de când sunt împreună, mai ales că au fost extrem de discreți cu privire la relația lor. În martie s-a născut fetița lor, dar nu se grăbesc să se căsătorească. Smiley este un celibatar convins și nu crede în instituția căsătoriei. A mai avut relații lungi și în trecut, dar nu a fost niciodată dornic să meargă la altar.