Anul 2021 se apropie cu pași repezi de final, așa că unele vedete nu mai vor să piardă timpul. După ce și-au găsit sufletul pereche au decis că cea mai inteligentă mișcare este să nu-l piardă.

Anul 2021 a fost unul excelent pentru multe vedete. Unele s-au căsătorit, altele au devenit mame, în timp ce altele abia au primit inelul de logodnă. Din ultima categorie fac parte și două artiste de la noi: Antonia a primit inelul de logodnă în urmă cu câteva luni, după ce s-a finalizat divorțul de primul ei soț, iar Nicole Cherry tocmai a fost cerută în căsătorie, cu câteva săptămâni înainte de a naște. Ce cupluri și-au mai dus relația la next level anul acesta?

Emi și-a cerut iubita de soție în penultima ediție de „Asia Express”. Chiar dacă aceasta nu era cu el, așa cum a fost în cazul lui Speak și al Ștefaniei, întreg momentul a fost foarte bine gândit. Cei doi sigur s-au uitat împreună la „Asia Express”, așa că, în momentul difuzării ediției de aseară, Emi a îngenucheat din nou, de data asta live, în fața partenerei sale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emi 💀 (@emi.ntz)

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia, Turcia, în timpul unei ședințe foto. 

 

Nicoleta Nucă a anunțat pe Instagram că a primit inelul de logodnă. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie vara aceasta. 

 

Kourtney Kardashian și Travis Barker. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui după doar câteva luni de relație. A pus la cale o cerere în căsătorie ca la carte, în Montecito, California. 

 

Britney Spears și Sam Asghari. Diva a ieșit recent de sub tutela tatălui ei, iar iubitul ei a decis că este momentul să își ducă relația la next level și a cerut-o de soție în luna septembrie. 

 

Bella Thorne și Benjamin Mascolo. Actrița i-a spus ”Da” iubitului ei în luna martie. Nici nu avea cum să refuze, având în vedere că a primit un inel superb cu diamant în formă de pară. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Antonia și Alex Velea. Cei doi au așteptat opt ani pentru a-și duce relația la next level. Anul acesta, artista a reușit să divorțeze de primul ei soț, așa că ea și Velea se pot gândi la nuntă. Alex a surprins-o cu un inel cu diamant galben.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

Nicole Cherry a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Florin Popa, și a dat vestea cea mare pe Instagram. Cei doi urmează să devină părinți la începutul lunii decembrie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)