Gigi și Bella Hadid se laudă fiecare cu o carieră de model de succes și, în caz că te întrebai de la cine au moștenit trăsăturile fizice și pasiunea pentru modelling, răspunsul este simplu: de la mama lor. Yolanda Hadid a fost, la rândul ei, fotomodel, și le-a ajutat și pe fiicele ei să își facă un nume în industrie. 

Multe femei celebre au moștenit frumusețea și talentul de la mamele lor, dar în cazul surorilor Hadid este cât se poate de evident. Yolanda Hadid, mama Bellei, a lui Gigi și a lui Anwar Hadid, are 57 de ani și arată într-un mare fel. Nici nu este de mirare, având în vedere că și ea, la rândul său, a fost fotomodel de succes. Yolanda a cochetat și cu televiziunea, de-a lungul timpului, și a apărut în reality show-ul The Real Housewives of Beverly Hills. Interesant este că atât fiicele, cât și fiul ei, Anwar, au urmat cariere în modelling. 

#UnseenPicture. Gigi Hadid a postat o fotografie cu Zayn și fetița lor. Vezi imaginea de patru milioane de like-uri!

Yolanda este de origine olandeză-americană și a fost căsătorită cu tatăl copiilor ei, Mohamed Hadid de origine iornadiană, din 1994 până în 2000. După divorțul de tatăl copiilor, Yolanda a mai fost căsătorită cu compozitorul David Foster. Mama surorilor Hadid a scris și o carte despre Lyme, boala de care suferă.