Fără doar și poate, Selling sunset a fost unul dintre cele mai urmărite reality show-uri de pe Netflix. Producția care are în centrul acțiunii un grup de agenți imobiliari a câștigat milioane de fani, așa că apariția unor sezoane noi era de așteptat.

Fanii ”Selling sunset” nici că puteau primi o veste mai bună. Celebrul reality show nu se va limita doar la trei sezoane, ci va mai reveni pe Netflix cu încă două. Acțiunea intensă din jurul personajelor va continua cu și mai multă intrigă în sezoanele 4 și 5. 

Cu ce noutăți vine noul sezon? Unul dintre cele mai așteptate momente din noul sezon este cel al nunții lui Heather cu iubitul ei, Tarek el Moussa. Pe lângă acest eveniment, fanii vor face cunoștință cu personaje noi. Două agente imobiliare, Vanessa Villela și Emma Hernan se vor alături grupului și sunt mai pregătite ca niciodată să bată palma pe mii de euro.

”Selling sunset” este așteptat pe micile ecrane în luna iulie 2021. ”De obicei, filmăm 4-5 luni pentru un sezon, apoi mai durează câteva luni până se montează totul.” declara Mary în luna ianuarie pentru un post de radio.