Aproape că nu există vedetă 100% naturală. Majoritatea și-au făcut mici ”îmbunătățiri” pe ici-pe colo. Unele inspirate, altele mai puțin. 

Unele subtile, altele foarte evidente. Fie că vorbim despre buze, pomeți, sâni sau sprâncene, se vede pe unde a intervenit mâna pricepută a esteticianului.

Mai ții minte cum arătau vedetele în stare naturală? Te lăsăm pe tine să descoperi diferențele. 

Nicole Cherry le-a recunoscut fanilor că a apelat la medicul chirurg pentru a-și pune implanturi cu silicon. ”Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”

Karmen nu s-a mai ascuns și a dezvăluit totul pe contul de socializare. ”Da, mi-am pus acid hialuronic în buze, dar foarte foarte puțin, adică 0,5 ml”, a răspuns Karmen la întrebările fanilor.

Antonia. "Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere."

Kylie Jenner. ”Am acid în buze, am simțit să fac asta ca un răspuns la nesiguranța pe care o aveam în mine. În plus, asta este mai mult un artificiu estetic decât o operație.”

foto: Closer Magazine

Cardi B.Ca să îți faci liposucție trebuie să ai un anumit nivel de grăsime. Eu nu am avut așa ceva, dar am vrut să am un fund mai mare și mi-am transformat visul în realitate.”

Nicki Minaj. ”Mi-am dorit o schimbare încă din copilărie, așa că atunci când am avut suficient curaj mi-am spus că este timpul să o fac.”

Kourtney Kardashian. ”Am implant mamar, dar este atât de amuzant că nu mai este un secret pentru nimeni, dar nici nu se observă.”

Iggy Azalea. ”Am implant mamar și sunt atât de îndrăgostită de rezultat, încât îmi face plăcere să vorbesc despre asta. Nu îmi place să am secrete.”

Angelina Jolie. ”După problemele pe care le-am avut, am primit răspunsul după 9 săptămâni de așteptare. Am primit multe sfaturi, a trebuit să am grijă, dar rezultatul a ieșit așa cum îmi doream.”

Blake Lively. Actrița din Gossip Girl și soția lui Ryan Reynolds a recunoscut că și-a perfecționat nasul. ”Am simțit să fac asta. Lumea oricum vorbește și vrea să vorbești și tu despre asta.”

foto: The Skincare Edit

Khloé Kardashian. ”Fața mea arăta atât de rău încât trebuia să fac asta. Îmi este frică să mai fac asta încă o dată, așa că sper ca substanțele miraculoase să mai fie în corpul meu”.

foto: Capital FM

Ariana Grande. ”Nasul meu avea nevoie de o corecție, așa că am făcut-o. Nu este ceva notabil, așa că nu este cazul să vă panicați.”

foto: Pinterest

Beyonce. ”Este corpul meu, așa că eu decid ce fac cu el ca să mă simt bine. Am apelat la bisturiu pentru a mă simți confortabil.”

foto: The Skincare edit

Taylor Swift. ”Chiar dacă mi-am făcut operații, mi se pare absurd că lumea judecă mereu și își pun mii de întrebări.”

foto: Pinterest

Kim Kardashian. ”Dacă mi-aș da sutienul jos, toată lumea mi-ar spune că am nevoie de o operație ca să arate ok. Am doar botox în buze.”