Îți vine să crezi sau nu, dar au trecut 17 ani de la ultimul episod din ”Friends”. Unul dintre cele mai tari seriale de comedie ever și-a surprins fanii recent cu un episod special, în care gașca de prieteni s-a reunit pe platourile de filmare și a depănat amintiri. 

La 17 ani de la ultimul episod din ”Friends”, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Ross și Phoebe s-au întâlnit din nou în formula care i-a consacrat, în același loc de unde, timp de 10 ani, au făcut milioane de oameni să râdă, seară de seară. Reuniunea a fost filmată pentru un episod special, care s-a difuzat pe HBO. Cei șase prieteni nu au fost singuri, ci au avut invitați unul și unul: Lady Gaga, Justin și Hailey Bieber, BTS, Kit Harington (Jon Snow din ”Game Of Thrones”), Reese Witherspoon, James Corden, Cindy Crawford și Cara Delevingne s-au numărat printre cei care li s-au alăturat pe platoul de filmare. 

They are back! ”Friends reunion” a fost cenzurat în China. Vezi ce momente au fost scoase din scenariu!

Fanii seriei așteptau cu sufletul la gură să vadă cum arată în prezent personajele lor favorite, iar un lucru e cert: timpul nu a iertat pe nimeni. Cei 17 ani care au trecut de la încheierea seriei și-au pus amprenta asupra actorilor. Dacă Jennifer Aniston (Rachel) pare că a descoperit secretul tinereții veșnice, nu același lucru se poate spune și despre Lisa Kudrow (Phoebe), care s-a schimbat cel mai mult. 

Care a fost personajul tău preferat din ”Friends”? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)