A fi mamă este cea mai mare binecuvântare pentru femeile care își doresc acest lucru, dar calea până la a-și ține bebelușul în brațe poate fi una dificilă de multe ori. Multe femei se luptă cu infertilitatea și trec prin experiențe dure pentru a-și îndeplini visul de a avea copii, iar pe listă sunt și vedete. Unele au vorbit deschis despre lupta pe care au dus-o până când au reușit să aibă copii, fie pe cale naturală, fie apelând la mame surogat. Poveștile lor le-au dat putere și altor femei care se luptă cu infertilitatea și le-au făcut să creadă în minuni. 

Chrissy Teigen - a dus o luptă dureroasă înainte de a-i avea pe Luna și pe Miles: ”E foarte dificil când nu poți avea copii pe cale naturală. Vrei să crezi că totul funcționează normal și vrei ca totul să fie perfect, dar uneori nu e așa. Îți dai seama că ține mult de șansă și nu te poți învinovăți pe tine pentru tot”, a declarat soția lui John Legend într-un interviu pentru Cosmopolitan. Vedeta a făcut mai multe fertilizări in vitro înainte de a deveni mamă. În 2020, a rămas însărcinată pentru a treia oară, dar a pierdut copilul la jumătatea sarcinii. 

 

Celine Dion - a apelat la fertilizări in vitro pentru a deveni mamă. Se întâmpla în anul 2000, iar un an mai târziu l-a adus pe lume pe fiul ei, Rene Charles. În 2010 a declarat într-un interviu că face în continuare tratamente hormonale, pentru că își mai dorește copii. În același an a devenit mamă de gemeni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Kim Kardashian - a avut dificultăți în a deveni mamă pentru a doua oară. În 2015 a recunoscut că are probleme de fertilitate și, ulterior, a apelat la o mamă surogat pentru a-i aduce pe lume pe ceilalți trei copii ai ei și ai lui Kanye. 

 

Nicole Kidman - are doi copii cu Keith Urban, iar pentru a doua sarcină a apelat tot la o mamă surogat, din cauza problemelor de fertilitate: ”Nu o să mă feresc să vorbesc despre problemele cu fertilitatea, deși mi-e foarte greu. Ne doream cu disperare al doilea copil și nu puteam să rămân însărcinată. Mă emoționez doar când vorbesc pentru asta, pentru că sunt foarte recunoscătoare”. 

 

Mariah Carey - tratamentele au ajutat-o pe artistă să devină mamă de gemeni la 40 de ani, când își pierduse speranța. Artista a povestit că a făcut tratamente hormonale luni bune și a continuat și după ce a rămas însărcinată, pentru a scădea riscul de a pierde sarcina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Halsey - înainte de a rămâne însărcinată, artista s-a luptat cu infertilitatea, din cauza unei afecțiuni pe care și-a descoperit-o foarte greu: endometrioză. A trecut prin două operații înainte de a-și vedea visul împlinit. Vara aceasta a născut un băiețel perfect sănătos. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Gina Pistol - a devenit mămică la 40 de ani, iar Josephine a venit în viața ei și a lui Smiley ca o minune. Artistul a povestit în cadrul podcastului Fain & Simplu că Gina a rămas însărcinată când niciun medic nu îi dădea șanse să mai devină mamă. Miracolul s-a întâmplat, iar cei doi au devenit părinții unei fetițe perfecte, în luna martie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)