Ai crede că au o viață perfectă și că sunt fericiți tot timpul. Au tot ce-și doresc: bani, faimă, admiratori. 

Artiștii nu sunt întotdeauna fericiți, în ciuda zâmbetului larg pe care îl afișează. Unii au dat cărțile pe față și au povestit că s-au luptat cu depresia, la un moment dat. Unii au pierdut pe cineva drag, alții s-au lovit de obstacole în carieră.

Uite 14 celebrități care au recunoscut la un moment dat că au suferit de depresie. Unii s-au vindecat, alții încă se tratează!

Kendall Jenner. ”Eram foarte mică și îmi amintesc că pur și simplu nu puteam să respir. M-am dus la mama mea și i-am spus ce pățesc și, ca orice părinte m-a dus la zeci de doctori să vadă dacă sunt bine. Toți ne-au asigurat că sunt perfect sănătoasă din punct de vedere psihic, nimeni nu mi-a zis că mă lupt cu anxietatea. Am crezut că am scăpat, dar acum 3-4 ani axietatea și atacurile de panică au revenit. Cu ajutor specializat, am reușit să am informațiile de care aveam nevoie.”

Ariana Grande. ”Vreau doar să spun cât de recunoscător sunt pentru viața mea, pentru oamenii din ea, pentru momentele frumoase și pentru provocări, pentru bucurie și pentru durere. Cu câteva luni în urmă am spus echipei mele că nu mă simt în stare să lucrez și nici să fac altceva. Prietenii mei, voi toți și muzica mi-ați salvat viața și ați întors totul pe dos. Încă mă vindec, dar mă simt mult mai luminoasă și sunt convinsă că urmează o perioadă foarte frumoasă.”, declara Ariana.

Irina Rimes. ”Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu. Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă, trebuie să mă simt foarte în largul meu”, a povestit artista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

Katy Perry. Cântăreața a mărturisit că a fost foarte dezamăgită că cel de-al cincilea album de studio, Witness, nu a fost primit de public așa cum se aștepta ea. Deși ei i-a plăcut foarte mult cum a ieșit albumul, fanii nu au fost la fel de încântați. „Am avut crize de depresie de situație și inima frântă anul trecut pentru că, fără să-mi dau seama, am pus atât de multă validitate în reacția publicului, iar el nu a reacționat așa cum mă așteptam… iar asta mi-a frânt inima“, a spus artista.

Dua Lipa. ”A existat un moment care mi-a activat anxietatea și m-a supărat. Totul m-a făcut să simt că nu eram destul de bună, că poate nu eram făcută să fiu pe scenă. Chiar și după ce am câștigat premii Grammy, oamenii spuneau că nu le merit. Sunt atât de multe lucruri când ești la început. Chiar și despre un clip cu mine dansând, oamenii au spus că nu am niciun pic de prezență scenică, însă ei nu fuseseră niciodată la un show de-al meu.”

Camila Cabello. ”Dacă vă uitați la pozele mele de la Instagram din ultimul an, veți găsi poze cu mine în studio, poze cu mine înainte de spectacole, poze cu mine și cu cățelul meu, Eugene, pe canapea și poze în care îmi rog fanii să îmi asculte muzica. Dar nu veți găsi poze cu mine în mașină plângând și vorbind cu mama mea despre anxietate. Nu veți găsi poze cu mine și cu mama în camera de hotel citind cărți despre stresul post-traumatic. Nu am vrut să discut cu nimeni despre asta, despre cum este să fii mereu în război cu propriul corp și cu propria minte. Mi-a fost rușine”.

Connect-R. ”Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul, dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc să fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu domle, eu sunt Omul!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Bebe Rexha. Depresia a inspirat-o pe Bebe să compună piesa "I'm A Mess". "Am fost foarte cinstită în lupta mea cu anxietatea și depresia. Am vrut să creez un videoclip și o melodie care să-mi exprime adevărul. Acest videoclip este o celebrare a faptului că pot accepta în cele din urmă imperfecțiunile mele. Sunt de acord cu faptul că nu sunt bine mereu", a scris artista într-o postare pe Twitter.

Miley Cyrus. Miley Cyrus s-a încuiat în propriul dormitor din cauza depresiei, la doar 23 de ani, ceea ce l-a determinat pe tatăl său să spargă uşa. Pe de altă parte, acum le dă sfaturi fanilor: ”Ei ştiu că m-am luptat cu depresia, iar ei au înțeles asta şi m-au ajutat. Asta îmi oferă un scop: încă un motiv în plus să mă trezesc de dimineață, pentru că ei mă iubesc şi m-au ajutat“, crede Miley Cyrus. 

Justin Bieber. Adevăratul motiv al problemelor de sănătate ale lui Justin este lupta acestuia cu faptul că este faimos. Sursa a precizat totodată că ”această cantitate de faimă imensă l-a schimbat complet”. Bieber ar fi vorbit deschis în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue despre aceste dificultăți cauzate de faptul că a devenit cunoscut la o vârstă atât de fragedă și a dezvăluit următoarele. ”Am devenit foarte arogant și încrezător. Purtam ochelari de soare înăuntru. M-am trezit făcând lucruri de care mi-a fost rușine”, au fost declarațiile artistului.

Demi Lovato. "Am avut practic o cadere nervoasa. Parintii mei si managerul mi-au spus ca e clar ca am nevoie de ajutor si e cazul sa ma opresc putin. Presiunea era mult prea mare. Era clar ca aveam nevoie de timp si de ajutor sa ma pot lupta cu demonii interiori care ma chinuiau. Aveam prea multe probleme de infrutnat si trebuia sa-mi regasesc fortele ca sa o pot lua de la inceput", a declarat Demi.

Selena Gomez. A vorbit într-un interviu pentru Harper's Bazaar din Statele Unite despre cât de greu îi este să împartă viața personală cu imaginea publică. Selena a vorbit deschis despre problemele sale. "Oricine mă cunoaşte, ştie că pun sănătatea şi bunăstarea pe primul plan. Am avut o mulțime de probleme cu depresia şi anxietatea, dar încă nu pot spune că am depăşit aceste probleme."

Lady Gaga. ”Am fost întotdeauna sinceră cu privire la probelemele mele fizice şi psihice. Mă lupt cu ele de câțiva ani buni. Este complicat şi dificil de explicat, dar încercăm să găsim soluții. Folosesc acest cuvânt «suferință» nu pentru a mă compătimi cineva sau pentru a primi atenție, şi mărturisesc că am fost dezamăgită să văd că persoane din mediul online sugerează că sunt prea dramatică şi că inventez acest lucru sau că fac pe victima pentru a scăpa de acest turneu. Dacă m-ați cunoaşte, v-ați da seama că spun adevărul. Sunt o luptătoare. Folosesc cuvântul suferință nu numai pentru că traumele şi durerile cronice mi-au schimbat viața, dar şi pentru că mă împiedică să trăiesc o viață normală. Mă țin departe şi de ceea ce iubesc cel mai mult pe această lume: să cânt pentru fanii mei. “, a scris Lady Gaga.

Nicki Minaj. Nicki a dezvăluit recent că în adolescență a fost nevoită să avorteze. A fost decizia care a schimbat-o complet şi care, spune ea, o va urmări toată viața. "Am crezut că voi muri. Eram doar o adolescentă şi a fost cel mai greu lucru prin care am trecut. Momentul acela mă va urmări toată viața", a povestit Nicki Minaj într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.