Starurile internaționale au reușit să adune comunități impresionante de fani pe rețelele de socializare, iar milioanele de urmăritori se traduc în milioane de dolari. Cele mai urmărite vedete de pe Instagram adună o mică avere din reclamele și campaniile pe care le fac pe conturile lor de socializare și nu exagerăm cu nimic dacă spunem că ar putea lejer să trăiască regește doar din asta. 

Și unele chiar o fac și o duc bine, dacă este să ne gândim numai la exemplul surorilor Kardashian-Jenner, care întâi au făcut avere din Instagram, apoi au început să investească în diverse afaceri, precum business-uri cu produse cosmetice, lenjerie intimă sau tequila. Însă celebrele surori au pierdut demult supremația pe Instagram, atât ca număr de urmăritori, cât și ca bani câștigați din campanii. 

Cristiano Ronaldo este, în acest moment, cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram. O postare sponsorizată pe contul lui poate ajunge să coste și 1,2 milioane de lire sterline și sunt câteva brand-uri care plătesc această sumă ca să aibă expunere pe contul fotbalistului. Nici nu este de mirare, având în vedere că are peste 300 de milioane de urmăritori acolo. Iată cine mai câștigă o adevărată avere din postările sponsorizate!

1. Cristiano Ronaldo (1,2 milioane de lire sterline)

 

2. Dwayne ”The Rock” Johnson (1,1 milioane de lire sterline)

3. Ariana Grande (1,1 milioane de lire sterline)

 

4. Kylie Jenner (1,08 milioane de lire sterline)

5. Selena Gomez (1,08 milioane de lire sterline)

6. Kim Kardashian (1,02 milioane de lire sterline)

 

7. Lionel Messi (840.000 de lire sterline)

8. Beyoncé (830.000 de lire sterline)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

9. Justin Bieber (810.000 de lire sterline)

10. Kendall Jenner (760.000 de lire sterline)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)