Primul sărut e un moment pe care niciun adolescent nu-l uită. Emoții, fluturi în stomac, exersat în oglindă sau pe mână... și totuși, realitatea bate filmul, cum s-ar spune.

Aproape niciodată nu e așa cum te aștepți. Puțini dintre noi ne putem lăuda că primul sărut a fost perfect, dar nu-ți face griji: și vedetele au trăit momente penibile sau amuzante.

Selena Gomez. ”M-am întins să îl sărut și am închis ochii prea devreme, așa că am ratat zona cam cu jumătate de buză. A fost cel mai aiurea sărut din toată lumea. Dar aveam 12 ani, deci a fost okay.”

Justin Bieber. "A fost un pic ciudat. Aveam cam 11 sau 12 ani. Eram pe o pârtie, seara târziu, îmi frig şi eram cu o fată şi am sărutat-o. Chiar a fost ciudat"​

Rihanna. ”Primul meu sărut a fost în liceu și a fost cel mai groaznic lucru. Și-a lăsat toată saliva în gura mea. M-a traumatizat. Nu m-am mau sărutat cu nimeni mult timp.”

Zayn Malik. ”Primul meu sărut a fost la 13 ani. Eram foarte scund, iar ea era foarte înaltă, așa că a trebuit să pun o cărămidă lângă un zid ca să ajung la ea.”​

Katy Perry. ”Jucam Învârte sticla și a venit rândul meu. S-a simțit de parcă aveam un pește în gură. Eram în clasa a 6-a, nimeni nu știa să sărute.”

Nick Jonas. ”Prima persoană pe care am sărutat-o a fost Miley Cyrus și am sărutat-o în fața unei pizzerii. Abia mâncasem pizza care era plină de ceapă, sunt sigur că respirația mea era groaznică.”

Ed Sheeran. ”Primul meu sărut cu limba a fost, probabil, la fel ca la toată lumea. Majoritatea învață din filme. Primul sărut pe care l-am văzut la TV a fost într-un film cu James Bond. A fost ciudat, oricum”.

Pentru Taylor Swift primul sărut a fost o experiență plăcută. La vârsta de 15 ani era singura dintre prietenele sale care nu se sărutase niciodată. ”A fost un sarut dragut. Am fost împreună timp de un an după aceea".