Atunci când știi că urmează să apară sezonul final din serialul tău preferat, aștepți momentul cu nerăbdare, dar și cu amărăciune. Producătorii de obicei anunță din timp dacă mai au de gând să continue serialul sau dacă următorul sezon va fi și ultimul. Iar cei de la Netflix au obiceiul să anunțe încă dinainte de apariția sezonului dacă va fi cel final sau nu.

Mai multe producții de pe platformă au ajuns la final anul acesta, iar „La Casa de Papel” este doar un exemplu în acest sens. Sezonul al cincilea și ultimul a apărut în două părți, cinci episoade pe 3 septembrie și cinci episoade pe 3 decembrie. Ce alte seriale s-au mai încheiat în 2021?

Lucifer. Chiar dacă mulți se așteptau ca sezonul 5 să fie ultimul, producătorii au scos asul din mânecă și au anunțat că pe 10 septembrie va apărea un alt sezon. Ultimul sezon a avut 10 episoade și a fost mai wow ca niciodată. 

Dear White People. Producția sezonului al patrulea și ultimul a început în 2019. Din cauza pandemiei filmările s-au întins pe o perioadă mai mare decât se aștepta, iar episoadele finale urmează să apară în septembrie. 

Dead To Me. După primele două sezoane care au avut un succes extraordinar, producătorii au anunțat că povestea va continua cu încă un sezon, care va fi și ultimul.

La Casa De Papel. Serialul-fenomen, care inițial era programat să aibă doar două sezoane, a ajuns la patru lansate până în prezent. Producător, Alex Pina, a declarat în urmă cu ceva timp că sezonul cinci va fi și ultimul al seriei. 

Atypical. Al patrulea și ultimul sezon al serialului a fost confirmat de către cei de la Netflix anul trecut. 

Ozark. La fel ca în cazul lui La Casa De Papel, al patrulea și ultimul sezon din Ozark va fi împărțit în două volume a câte șapte episoade fiecare. Se așteaptă ca primele episoade să apară spre finalul lui 2021.