Deși anul 2022 de abia a început, unele vedete nu au vrut să stea pe gânduri. După ce și-au găsit sufletul pereche au decis că cea mai inteligentă mișcare este să nu-l piardă.

Anul 2022 se anunță a fi unul excelent pentru multe vedete. Chiar dacă nu a trecut nici măcăr o lună din noul an, vedetele de peste Ocean au fost convinse că acum este momentul perfect pentru a face pasul cel mare. Bărbații au plecat încă de anul trecut în căutarea inelului perfect și se pare că au dat lovitura.

Cea mai recentă logodnă care i-a luat pe toți prin surprindere este cea a lui Macaulay Culkin cu Brenda Song, dar cei doi nu sunt singurii. Uite cine s-a logodit anul acesta! Lista este destul de scurtă, dar nu este încheiată!

Macaulay Culkin și Brenda Song. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Changeland”, în 2017 și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă nu au declarat nimic legat de marele eveniment din viața lor, inelul de pe degetul actriței spune totul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)

Machine Gun Kelly și Megan Fox. MGK nu a mai putut aștepta, așa că a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a adresat marea întrebare. Având în vedere că a spus mereu că MGK este „her bloody Valentine”, răspunsul nu avea cum să nu fie unul pozitiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Nicole Martin și Anthony Lopez. Actrița din „Real Housewives of Miami” a fost cerută de soție chiar la trecerea dintre ani. Totul a avut loc într-un cadru intim, fix așa cum și-l imagine Nicole. 

Simon Cowell și Lauren Silverman. Creatorul „X Factor” a gândit fiecare detaliu înainte de a o cere de soție pe aleasa inimii lui.Totul a avut loc când cei doi erau în vacanță în Barbados.

Josh Duhamel și Audra Mari. Actorul Josh a fost cel mai inspirat la acest capitol. Josh și-a cerut iubita de soție printr-un mesaj ascuns într-o sticlă. How cool is that?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)