Maluma nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul rupe topurile, iar piesele lui fac înconjurul lumii. Juan Luis este ca un magnet pentru succes, iar asta se datorează și conexiunii pe care o are cu familia, dar și cu fanii.

Toată lumea îl știe pe Maluma, dar nu mulți o cunosc pe sora lui. Manuela, sora lui Maluma i-a purtat mereu noroc acestuia, având în vedere că numele lui de scenă l-a ales luând câte o silabă de la fiecare membru al familiei: Manuela (sora lui), Luis și Marli (părinții). 

Artistul are o relație specială cu sora lui, Manuela. Cei doi profită de orice ocazie pentru a petrece timpul împreună, iar pozele cu ei doi nu mai au nevoie de nicio explicație. Juan Luis și Manuela seamănă perfect și nici nu e nevoie să te uiți de două ori, ca să-ți dai seama că sunt frate și soră. 

Nu e ușor să fii sora lui Maluma. Manuela a ajuns atât de populară, încât toți o alintă ”La Cuñada de Medellín” (cumnata Medellinului) și asta pentru că se cunoaște cu toate numele importante din toate industiile. Maluma și Manuela au lucrat cot la cot la multe proiecte, printre care și cel mai de suflet, ”El Arte de los Sueños”, fundația caritabilă creată de artist.

”Pentru mine, Maluma este o persoană minunată și mă consider norocoasă că am avut ocazia să îl întâlnesc. Juan Luis este sensibil și este deranjat de indiferență. De cele mai multe ori spune <<Nu vreau să fiu indiferent, vreau să ajut lumea >> și de asta a creat și fundația”, declarat Manuela pentru People.