Marele Internet este o sursă nesecată de descoperiri. Facebook-ul, chiar dacă a trecut în categoria rețelelor sociale învechite, are și el câteva comori care nu pot fi găsite oriunde. De exemplu, un grup cu persoanele care seamănă cu Adam Sandler, celebrul actor de comedie.

Dacă ești fan comedie, cu siguranță ai văzut cel puțin un film cu Adam Sandler. Cel mai recentă apariție a actorului este pe Netflix, în filmul ”Hubby Halloween”, dar sigur nu va fi ultima. Sandler are la activ zeci de filme de comedie și sute de ore petrecute pe platourile de filmare pentru a atinge perfecțiunea. 

Cum fiecare actor de talie mondială are nevoie de dubluri, Adam Sandler poate spune că nu duce lipsă deloc. Pe Facebook a fost creat un grup, People who sort of look like Adam Sandler but aren't Adam Sandler, dedicat persoanelor care ar putea să fie sosiile lui Sandler sau chiar ar putea să îi ia locul în filme. Cel puțin din punct de vedere fizic. Pe grup se încarcă aproape zilnic imagini cu sosiile lui Adam Sandler, iar asemănările sunt uimitoare.

Am ales pentru tine câteva imagini care sigur te vor face să dai like grupului. 

sursa foto: Facebook & boredpanda.com