Fetelor, puteți să vă luați gândul de la Calvin Harris. La fel și voi, băieți, de la Taylor Swift. Cei doi plănuiesc să se căsătorească vara aceasta. Vor scoate din buzunar - atenție - două milioane de dolari!

FOTO: Taylor și Calvin au parte de cea mai tare vacanță EVER

După un an de iubire, Taylor și Calvin sunt gata să facă pasul cel mare. Publicația Hollywood Life scrie că Tay-Tay și iubitul ei pregătesc o nuntă ca-n povești, care va costa două milioane de dolari. Cel mai bogat cuplu din muzică își propune să meargă la altar în luna august. Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, în Hawaii și va fi unul restrâns. Bine, atât cât se poate, având în vedere ce gașcă mare de prieteni celebri are Taylor Swift. 

Ea e vedeta cu cei mai mulți fani pe Instagram! Taylor Swift a fost detronată

Cei doi porumbei își fac de pe acum încălzirea pentru luna de miere, într-o vacanță exotică. Ei au postat pe rețelele de socializare fotografii de la plajă, în care par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. Le-au închis gura tuturor care spuneau că s-ar fi despărțit. Taylor Swift va trebui să-și găsească alt subiect despre care să cânte, pentru că relațiile eșuate sunt de domeniul trecutului.