WhatsApp este una dintre aplicațiile cu cei mai mulți utilizatori, așa că trebuie să țină pasul cu nevoile și cu cerințele lor. Celebra aplicație de mesagerie a pus deja în aplicare un update care garantează mai multă siguranță.

WhatsApp îmbină utilul cu plăcutul. Aplicația vine cu un update care promite că va oferi mai multă siguranță utilizatorilor și device-urilor. Mai exact, aplicația va introduce o funcție de ștergere automată a mesajelor. Opțiunea va putea fi programată de către utilizatori care vor avea de ales intervale cuprinse între 24 de ore și 90 de zile.

„Lansăm astăzi o nouă opțiune de mesaje care dispar pe WhatsApp, astfel încât veți putea face ca toate chaturile noi să dispară în mod implicit după 24  de ore, 7 zile sau 90 de zile. Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna”, a transmis Mark Zuckerberg pe Facebook.

„Utilizatorii WhatsApp vor avea acum opțiunea de a activa mesajele care dispar în mod implicit pentru toate conversațiile noi. Când este activată, toate conversațiile noi unu-la-unu pe care le începeți dvs. sau o altă persoană vor fi setate să dispară la durata aleasă de dvs.  Pentru persoanele care aleg să activeze mesajele implicite care dispar, vom afișa un mesaj în chat-urile dvs. care le spune oamenilor că aceasta este varianta implicită pe care ați ales-o.  Acest lucru arată clar că nu este nimic personal – este o alegere pe care ați făcut-o cu privire la modul în care doriți să comunicați cu toată lumea de pe WhatsApp, în continuare.” a fost mesajul transmis de cei de la WhatsApp.