Anul 2020 se apropie de final, așa că a venit timpul ca cele mai importante topuri să își anunțe fruntașii. Spotify nu avea cum să lipsească din peisaj, iar topul celor mai ascultate artiste arată foarte bine.

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap planurile artiștilor. Chiar dacă au stat departe de fani și de scenă, asta nu înseamnă că nu au lucrat la piese. Unele dintre ele au ajuns pe cele mai bune poziții în topuri și nu numai. Platformele de streaming au înregistrat mai mulți ascultători ca niciodată, iar asta a făcut ca topul celor mai ascultați artiști să se schimbe.

Spotify și-a făcut un obicei din a încorona cei mai ascultați artiști, iar anul acesta, mai mult ca niciodată, artiștii chiar au avut nevoie de sprijinul fanilor. Aceștia au știut ce să facă cu piesele lor preferate: le-au dus în cele mai importante topuri, iar laudele nu au încetat să apară.

Ariana Grande, Dua Lipa, Halsey și Selena Gomez erau prezențe așteptate în topul Spotify, iar de departe cele mai surprinzătoare nume sunt Rihanna și Nicki Minaj, artiste care nu au mai lansat piese de ceva timp. Poate prezența în acest top le va motiva să reapară în peisajul muzical.

Fun fact: artista de pe primul loc nu a lansat niciun album anul acesta!

1. Billie Eilish

2. Taylor Swift

3. Ariana Grande

4. Dua Lipa

5. Halsey

6. Lady Gaga

7. Nicki Minaj

8. Rihanna

9. Camila Cabello

10. Selena Gomez