Lumea în care se învârt vedetele este restrânsă și nu de puține ori s-a întâmplat că prietene foarte bune să împartă aceiași iubiți. 

Încurcate sunt căile iubirii... Mai ales atunci când prietena ta cea mai bună alege să se combine cu fostul tău iubit. Aceste situații duc, de cele mai multe ori, la destrămarea unor prietenii de ani de zile, dar evident că există și excepții: celebrități pentru care prietenia a fost mai presus decât o relație.

Mai multe dive internaționale au împărțit aceiași iubiți, dar asta nu le-a afectat prietenia. 

Taylor Swift și Selena Gomez

Cele două l-au împărțit pe Taylor Lautner, celebrul actor din ”Twilight”, dar asta nu le-a împiedicat să rămâne prietene foarte bune. Atunci când Selena a lansat piesa ”Lose you to love me”, prima persoană care a ascultat-o a fost Taylor Swift. Aceasta a plâns, știind prin ce perioadă dificilă a trecut Selena după relația toxică cu Justin Bieber. 

Gigi Hadid și Taylor Swift

Deși cu 7 ani în urmă prietena ei, Taylor Swift, a avut o relație cu starul Joe Jonas, asta nu a încurcat-o pe Gigi Hadid să încerce și ea în 2015. Taylor se pare că nu a fost afectată deloc, ba din contră, cele două fiind cunoscute pentru prietenia lor foarte strânsă. 

Taylor Swift și Cara Delevingne

Taylor a continuat seria relatiilor comune cu prietena sa foarte bună, Cara Delavingne. Zvonurile spun că modelul britanic și cântăreața americană au avut în același an relatii cu același bărbat, nimeni altul decât Harry Styles. Se pare că pe cele două nu le împiedică nimic din a fi prietene, afișându-se des împreună.

Nina Dobrev și Nikki Reed

Nina a avut o relație cu colegul ei din The Vampire Diaries, Ian Somerhalder. La doi ani după ce s-au despărțit, Ian s-a căsătorit cu Nikki Reed. Cele două au rămas prietene până în prezent.