Smiley și Gina Pistol sunt genul de cuplu discret, care preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor. Cei doi au început să se afișeze împreună în urmă cu mai puțin de doi ani, iar anul trecut au surprins pe toată lumea când au anunțat că vor avea un copil. Relația lor a început, însă, cu mult timp înainte ca presa și fanii să știe de ea. 

În timp ce unele cupluri de vedete își pun viața pe tapet, altele aleg să trăiască offline cele mai frumoase momente, departe de ochii curioșilor. Gina Pistol și Smiley fac parte din cea de-a doua categorie și au decis să împărtășească cu fanii lor doar o mică parte din viața lor de familie. Gina a povestit, în cadrul podcast-ului Fain și Simplu, cum și când a început, de fapt, relația lor. Cei doi s-au îndrăgostit cu mult timp înainte să bănuiască cineva și au început să formeze un cuplu în urmă cu aproximativ cinci ani. 

Gina Pistol a povestit despre prima ceartă cu Smiley: ”Eu când mă supăr rău, pot să dispar din viața ta”

Gina era în public la concertele lui Smiley, era fana lui, dar nu s-a gândit niciodată că ar putea fi ceva mai mult între ei. Până la un punct, când Cupidon a lovit cu săgeata acolo unde trebuie și s-au îndrăgostit. Lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase și au început să se gândească și la un copil, numai că Ginei medicii nu îi dădeau șanse să devină mamă pe cale naturală. Minunea numită Josephine a venit în viețile lor atunci când se așteptau mai puțin, iar Gina a povestit că a avut parte de o sarcină complicată, motiv pentru care a ales să nu anunțe pe nimeni în primele luni. Presa i-a dat însă de gol, iar familiile lor au aflat din ziare că Smiley și Gina vor deveni părinți, lucru care i-a supărat foarte tare, la momentul acela.