În goana după perfecțiune, vedete sunt în stare să facă aproape orice. În online imaginile nu se urcă până nu trec prin zeci de programe de editat, iar starurile știu că o poză editată în Photoshop poate aduna multe like-uri... sau nu.

Marele Internet greșeli așteaptă! În timp ce unele vedete încearcă să promoveze imaginile fără filtre și fără makeup, la polul opus se află celebritățile care nu își pot imagina o poză fără un pic de edit. Cel mai popular program de editare a fost și a rămas Photoshop-ul și tot el este cel care le-a făcut de cele mai multe ori de râs de vedete.

Photoshop-ul e cel mai bun prieten al vedetelor. Sau cel puțin ar trebui să fie. Uneori mai dă și fail și toată lumea râde de rezultat. Dacă ai încercat să-ți modifici o poză și au râs prietenii de ce-a ieșit, stai liniștit: se întâmplă și la case mai mari!

Loredana. Jurata X Factor este într-o formă de zile mari, dar asta nu se datorează numai sportului și dietei, ci și programelor de editat. Vedeta pare că este o altă persoană în fiecare imagine pe care o postează, iar fanii nu se pot abține și îi atrag mereu atenție în secțiunea de comentarii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Mira. Artista a postat o imagine de la ședința foto pentru album și printre miile de comentarii de apreciere pentru felul în care arată și pentru calitatea albumului, au fost și unii fani care au observat că Mira a exagerat cu Photoshop-ul. Urmăritorii artistei sunt obișnuiți cu pozele sexy pe care aceasta le postează și știu că Mira are forme de invidiat, doar că de data asta, posteriorul artistei a cam dispărut din peisaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

 

Smără. Smaranda Știrbu sau Smără, așa cum o știu urmăritorii este una dintre cele mai cerute prezențe în videoclipurile iubitului ei, Selly. Smaranda a schimbat prefixul și a împlinit 20 de ani, așa că acest moment a fost marcat printr-o ședință foto incendiară. Pe cât de hot este poza în care Smără apare doar cu o blană pe ea (sperăm că sintetică), pe atât de prost este editată în Photoshop. În zona în care Smără ține mâna stângă, în imagine se observă un detaliu care nu ar trebui practic să apară. Tu l-ai observat?

 

Madonna. În 2015, Madonna își promova albumul ”Rebel Heart” printr-o imagine provocatoare, iar problemele de abia acum au început să apară. Se pare că artista împreună cu echipa ei de profesioniști au trucat atât de mult o imagine, încât și-a pus capul pe un alt trup. Posesoare trupului, Amelia Goldie a crezut la început că totul este o farsă, însă cu timpul a realizat că lucrurile sunt cât se poate de serioase. Aceasta a încercat să ia legătura cu echipa Madonnei, dar nu i-a răspuns nimeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Jennifer Lopez. JLo s-a afișat provocator într-un halat de baie și a adunat aproximativ 1,5 milioane de aprecieri. Ceea ce li s-a părut ciudat celor 146 de milioane de urmăritori a fost blurul din imagine, în partea superioară a piciorului drept.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Rihanna nu își editează prea des pozele, dar și când o face, se asigură că iese în evidență. Într-o imagine suprinsă la un festival din Barbados, Riri s-a ”dotat” cu două unghii la un deget. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Ariana Grande și mâna ei uriașă

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 

 

Kendall Jenner și Gigi Hadid au rămas fără genunchi într-o reclamă. Kendall a fost acuzată de multe ori că exagerează cu Photoshop-ul, iar imaginile de la o campanie pe care a realizat-o alături de surorile ei au scandalizat internetul. Fanii au acuzat-o că nu arată precum Barbie, iar abdomenul nu are cum să fie perfect neted.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Khloe Kardashian are mai multe degetele la una dintre mâini

Un picior lipsește de aici...tu îl vezi?!

Te concentrezi ca să vezi asta?