Justin și Hailey Bieber formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, sunt căsătoriți de trei ani, iar fanii lor sunt de părere că se potrivesc perfect. Cei doi au o relație foarte sudată, deși nu le-a fost întotdeauna ușor și au avut de-a face cu multe provocări, mai ales la începutul relației. 

Puțini sunt însă cei care știu cum a început povestea lor de dragoste. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când erau copii, dar habar nu aveau pe atunci că, după niște ani, vor deveni suflete pereche. Hailey și Justin s-au cunoscut în 2009, pe vremea când ea avea 12 ani, iar el - 15. Modelul a declarat ulterior în Vogue că nu era deloc fana lui Justin, dar i s-a părut totuși că e drăguț când l-a văzut pentru prima dată. Câțiva ani mai târziu, Justin și Hailey s-au afișat pentru prima dată în calitate de cuplu, la biserica Hillsong Church. Cei doi au intrat într-o relație în 2016, la puțin timp după ce Justin se despărțise definitiv de Selena. Timp de doi ani au avut o relație on-off, până în 2018, când și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au căsătorit în secret, la sfârșitul aceluiași an. 

”I got my weed from California”. Justin Bieber se lansează în afaceri cu substanțe narcotice

Cei doi au vorbit despre provocările pe care le-au avut de înfruntat în calitate de familie, iar Hailey a povestit că primul an de căsnicie a fost cel mai dificil, dar au reușit să depășească dificultățile, iar unul dintre secretele căsniciei lor este credința. Deocamdată, cei doi nu se grăbesc să devină părinți și au declarat că vor să se mai bucure de statutul de tineri căsătoriți, în această formulă, înainte de a deveni trei.