În orice poveste de iubire, începutul este cel mai frumos. Momentele acelea când simți fluturi în stomac și încerci să-ți faci curaj să o/îl inviți la un date nu se compară cu nimic. Câteva cupluri celebre au povestit cum a fost pentru ele începutul, momentul acela când și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

Chrissy Teigen și John Legend - s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului ”Stereo”. John era doar în lenjerie intimă când s-au văzut prima dată. Timp de șase luni s-au tachinat și au testat terenul. Acum au împreună doi copii și o căsnicie de invidiat. 

Ryan Reynolds și Blake Lively - timp de un an, au fost prieteni. Au ieșit la o întâlnire dublă, fiecare cu alt partener, dar se tachinau reciproc. Curând și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și s-au cuplat. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez - s-au întâlnit într-un restaurant să ia cina, iar el era extrem de emoționat, nici nu știa dacă e o întâlnire sau nu. A întrebat-o pe J. Lo dacă vrea să bea ceva și a vorbit toată seara despre sport și planuri de viitor. 

Zayn Malik și Gigi Hadid - s-au cunoscut la petrecerea Victoria's Secret din 2015. Gigi Hadid tocmai încheiase relația cu Joe Jonas. Zayn a spus că a recunoscut-o din pictoriale și a invitat-o în oraș. Prima lor întâlnire a fost la restaurantul Gemma, din New York. Zayn își amintește exact ce și-a spus după primul date: ”E o femeie foarte inteligentă. Știe cum să se poarte, are clasă, are încredere în ea și nu e arogantă. E foarte cool”. 

Shakira și Gerard Pique - s-au cunoscut la filmările videoclipului "Waka Waka", înainte de Mondialul din 2010. El i-am cerut numărul, iar apoi au început să vorbească prin mesaje. S-au mai văzut abia la finala turneului mondial, când ea urma să cânte la festivitatea de închidere. Ăla a fost momentul care a aprins definitiv scânteia.