Unele lucruri coincid atât de bine, încât te fac să exclami: ”Ce mică e lumea!” Și chiar așa e. Probabil nu știai, dar câteva staruri de la Hollywood au origini românești.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te uiți la un film și să își dorești să îi întâlnești pe actori? Yes, we know... Hollywood-ul este departe, dar originile actorilor sunt mai aproape de tine decât ți-ai imaginat. Câteva dintre cele mai importante nume ale cinematografiei au legătură cu România, iar acesta este un motiv de mândrie. Unii dintre ei chiar s-au născut în România sau din părinți români, iar alții au legături mai îndepărtate cu țara noastră.

Pentru generația ”Gossip Girl”, este timpul să adaugați listei și alte nume în afara lui Sebastian Stan.

Natalie Portman

Natalie Portman s-a născut în Israel, dar străbunica din partea tatălui era din România. Se pare că străbunica vedetei a fost spion al britanicilor în timpul celui De-al Doilea.

Michele Morrone

Actorul din controversatul film ”365 de zile” este mai aproape fanele din România decât și-ar fi putut închipui. Michele are legătură cu România pentru că are o rudă aici. Mai exact, unchiul actorului care este căsătorit cu o femeie de la noi din țară și alături de care locuiește la Bacău.

Stan Lee

Părinții lui Stan Lee au fost evrei născuți în România, care au imigrat în Statele Unite ale Americii.

Mila Kunis

Mila Kunis cunoscută datorită rolurilor din Friends with Benefits și Black Swan, s-a născut în Cernăuți, într-o familie de evrei, mama sa având origini românești. Când avea 7 ani s-a mutat împreună cu părinții și fratele mai mare în Los Angeles.

Linda Gray

Celebră pentru rolul Sue Ellen din serialul Dalla, Linda Gray este pe jumătate româncă. Mama sa, celebra actriță Nadia Gray, cunoscută pentru rolul din La dolce vita,  s-a născut la Bucureşti din mamă basarabeancă şi tată rus.

Sebastian Stan

Actorul cunoscut pentru rolurile din celebrul serial Gossip Girl și Lebăda Neagră este roman. S-a născut la Constanța, iar la vârsta de 8 ani părăsește România împreună cu mama sa pentru a se muta la Viena.

Fran Drescher

Celebră pentru serialul „Dădaca”, are o legătură cu România din partea străbunicii ei, Yetta, care s-a născut la Focșani, județul Vrancea.