Justin Bieber este un norocos că are o soție precum Hailey. Modelul nu doar că arată foarte bine, dar a fost alături de Biebs în momentele lui cele mai grele. Justin a profitat de fiecare ocazie pentru a-i mulțumi pentru tot sprijinul, iar asta este doar una dintre dovezile supreme de iubire. 

Hailey Bieber nu mai are nevoie de nicio prezentare. Modelul a reușit să se remarce într-un timp foarte scurt în industria modei, iar acum defilează pentru cele mai mari case de modă. Chiar dacă evenimentele fashion nu au mai fost la fel de multe ca înainte de pandemie, Hailey a avut mereu grijă de silueta ei. Modelul a adoptat un stil de viață sănătos și și-a pus amprenta și asupra lui Justin Bieber.

Girls, notați? Aceasta este rețeta de pizza pe care Hailey Bieber o prepară personal pentru Justin

Anul trecut, toate proiectele și toate campaniile i-au adus lui Hailey Bieber nici mai mult, nici mai puțin de 20 de milioane de dolari în conturi. Aceasta se poate lăuda că numai anul acesta a avut campanii pentru Versace, Yves Saint Laurent, Levi’s, dar și apariții pe coperțile unora dintre cele mai tari publicații precum Elle, Vogue, V, Bazaar și GQ. 

Justin este și el foarte mândru de soția lui și, din când în postează postează „în ciuda” celor care îl urmăresc imagini cu Hailey. Pentru cei care nu au aflat până acum că Hailey are un corp perfect (come on, n-ai cum să nu știi asta), lăsăm aici câteva imagini.