Chiar dacă sunt artiști și mulți cred că au lumea la picioare, realitatea este cu totul și cu totul alta. Nu de puține ori vedetele au trebuit să dea cu subsemnatul în fața judecătorului, iar motivele au fost unele cât se poate de serioase.

Nu puține au fost dățile în care vedetele au călcat strâmb și cum nimic nu rămâne nepedepsit, starurile din afară au simțit pe propria piele cum este să te prezinți în fața judecătorului. Majoritatea dintre ele au pledat nevinonate, dar până la proba contrarie... Anyway, ele sunt cele pentru care 2021 nu a fost deloc un an liniștit. Rămâne de văzut ce va mai urma.

4. Lil Nas X. Artistul care a cucerit lumea cu ”Old town road” a lansat încălțămintea cu sânge în talpă care seamănă cu modelul Nike. Cei de la Nike nu au confirmat colaborarea și nici nu vor să își asocieze imaginea cu așa ceva. ”Satan Shoes” sunt accesorizați cu pentagrame din bronz și au fost creați de colectivul artistic MSCHF, cei care s-au ocupat și de modelul Nike Air Max 97.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONTERO (@lilnasx)

3. Britney Spears. Mulți ani la rând, artista aproape că nu a mai avut niciun drept asupra vieții ei și a fost mereu controlată de către tătal ei. Tutela pe care a avut-o tatăl ei i-a fost dată de către autoritățile specializate care au ajuns la concluzia că Britney este instabilă și că nu este capabilă să ia decizii de una singură.

2. Dua Lipa a avut probleme cu paparazzi din cauza unei imagini făcute în 2019. Paparazzi au surprins-o pe artistă în aeroport, iar Dua a urcat imaginea respectivă pe contul ei de Instagram. Paparazzi nu au iertat-o și au dat-o în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

1. Brandul Liu Jo a acuzat-o pe Kendall Jenner că a uitat să își onoreze contractul și nu s-a prezentat la o ședință foto. Kendall trebuia să promoveze articolele Liu Jo în două etape, doar că pandemia a pus frână campaniilor pentru o perioadă. Deși a încasat banii pe ambele campanii, Kenny s-a prezentat la una singură, iar asta i-a adus o chemare în instanța de judecată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)