Chiar dacă acum strălucesc în lumina reflectoarelor, iar conturile lor sunt pline de bani, viața nu a fost mereu roz pentru toate starurile internaționale. Unii dintre ei au fost nevoiți să o ia de foarte jos, la propriu!

Cu toate că pare aproape imposibil de crezut, unii dintre cei mai mari artiști de peste Ocean nu doar că au început de jos, dar, fără nicio figură de stil, au dormit, la propriu, pe stradă. Cu toate că acum locuiesc în vile de lux și coboară din limuzine, cândva se bucurau de un loc cald într-o rulotă abandonată sau de o bancă liberă în parc. 

Iată șapte vedete care au fost OAMENI AI STRĂZII înainte să devină super-staruri:

Ed Sheeran - Deşi nu vrea să admită acest lucru, la 18 ani a dormit prin parcuri şi stații de metrou.

Jennifer Lopez - A rămas pe stradă atunci când a decis să se mute la Hollywood în căutarea succesului. Părinții nu au fost de acord cu decizia ei şi au lăsat-o pe drumuri.

Kelly Clarkson - Înainte să "explodeze" în show-ul American Idol, cântăreața a dormit într-o maşină după ce apartamentul ei din Los Angeles a ars complet.

Jim Carrey - În copilărie a rămas pe drumuri cu familia după ce tatăl lui şi-a pierdut serviciul.

Halle Berry - Aflată în New York în căutarea succesului, actrița a stat o perioadă într-un adăpost pentru oameni ai străzii în aşteptarea unui rol pentru o producție a televiziuni americane ABC.

Daniel Craig - Domnul James Bond a dormit pe unde apuca înainte să devină 007. Pe la prieteni, case de ajutor sau chiar bănci din parcuri.

Silvester Stallone - A fost evacuat în tinerețe din apartament şi a dormit timp de trei săptămâni într-o stație de autobuz din New York.