În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete au decis să fie transparente și să își recunoască orientările sexuale. Acest gest a fost foarte apreciat de fanii care nu se așteptau ca idolii lor să își ia inima în dinți și să facă astfel de declarații.

Vedetele sunt mai mai curajoase în ultima perioadă și nu ezită nicio secundă să își dezvăluie cele mai ascunse secrete. Unele dintre ele au recunoscut public, fără niciun fel de problemă că sunt atrase de persoane, indiferent de sex. Cel mai recent exemplu este cel al lui Demi Lovato, dar aceasta nu este singura.

Demi Lovato. ”Am fost logodită cu un bărbat anul trecut. Credeam cu tărie că mă voi căsători. Acum nu mai știu dacă voi ajunge să trăiesc cu un bărbat, așa că nu pot să mă văd gravidă prea curând.”, a spus Demi. Artista a îmbrățisat deja ideea că este pansexuală, adică este atrasă de persoane indiferent de sex, așa că nu ar fi de mirare ca următoarea relație să fie cu o femeie.

Cara Delevinge. ”Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană, nu de sexul pe care îl are. M-am schimbat foarte mult. Mereu mă simt diferit. Uneori sunt mai feminină. Alteori mă simt mai mult ca un bărbat. Deși nu am mai făcut acest anunț public sunt o femeie bisexuală mândră”., a declarat Clara pentru Variety.

Miley Cyrus. În 2015, Miley a acordat un interviu celor de la Elle în care a recunoscut că: ”Sunt foarte deschisă la relații - sunt pansexuală. Sunt tânără, merg la întâlniri, îmi schimb stilul foarte des, lăsați-mă în pace să fiu cine vreau și cu cine vreau.”

JoJo Siwa. La începutul anului, JoJo nu era prea sigură de ceea ce vrea și spunea că nu îi place să pună etichete. Câteva luni mai târziu, aceasta a afirmat pentru People că pentru ea, o persoană înseamnă mult mai mult decât sexualitate. ”Practic, cred că sunt pansexuală. De fapt, cred că așa am fost toată viața.”

Bella Thorne. ”Nu trebuie să fie un băiat, o fată, un el sau o ea ca să îmi placă. La urma urmei este vorba despre esență și despre personalitatea fiecăruia”, declara Bella în 2019 pentru Good American.

Madison Bailey. Actrița din Outer Banks a recunoscut că este pansexuală în 2020, pe TikTok. ”Am prieteni care au acceptat asta, am o familie care m-a înțeles, dar și industria care m-a îmbrățișat așa cum sunt.”

Kesha. ”Nu îmi plac doar bărbații. Îmi plac oamenii. Nu este vorba despre gen. Este vorba despre spiritul pe care îl emană persoana de lângă tine.” declara artista în 2013.

Janelle Monáe. ”Citeam despre pansexualitate și mi-am dat seama că astea sunt lucrurile cu care mă identific cel mai mult”, spunea artista în 2018 pentru The Rolling Stones.

Kehlani. Fanii au fost primii care au speculat cu privire la orientarea sexuală a lui Kehlani, apoi chiar ea a recunoscut într-o serie de tweet-uri care au fost șterse mai apoi.

Sarah Paulson. ”Pot să spun că le-am încercat pe ambele, dar nu las astfel de experiențe să mă definească.”, a spus actrița din American Horror Story.