Irina Rimes nu a avut o viață ușoară și nici nu se ferește să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat, de-a lungul timpului. Artista a povestit recent că s-a luptat cu depresia și anxietatea, iar aceste episoade au ajutat-o să devină mai puternică. 

Are hituri de zeci de milioane de ascultări și pare că are tot ce își dorește. Și-a găsit liniștea alături de iubitul ei francez și trăiește una din cele mai frumoase perioade din viața ei. Însă lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare pentru Irina Rimes. Artista a pornit de jos, a trecut printr-un divorț la o vârstă fragedă și a fost nevoită să își vândă piesele pe care le compunea pe sume modice, la începutul carierei, înainte să își facă un nume în domeniu. 

Irina Rimes a fost invitată la un podcast și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat, de-a lungul timpului. ”Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu. Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă, trebuie să mă simt foarte în largul meu”, a povestit artista.