Billie Eilish nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista a pus stăpânire pe toate premiile și pe toate topurile posibile, iar acum, în 2021 și-a surprins fanii cu o carte și un documentar.

In a world full of princesses, be a Billie Eilish! Artista a refuzat complet să se înscrie în tiparele colegelor de breaslă și bine a făcut. Eilish a reușit să își creeze un stil inconfundabil care a inspirat milioane de fani și, chiar dacă de multe ori a fost victima bullying-ului din cauza hainele pe care le poartă, Billie a reușit să treacă repede peste acele momente.

Ceea ce nu multă lume știe este că Billie Eilish a fost concepută in vitro. Părinții ei au fost mereu alături de ea și au susținut-o în tot ceea ce a vrut să facă și nu au fost singurii care au încurajat-o în această direcție. Și fratele ei, Finneas îi este mereu aproape și compune piese pentru ea. 

Dar asta nu e tot. Billie Eilish suferă și o boală incurabilă pe care a învățat să o accepte ca făcând parte din viața ei. Este vorba despre sindromul Tourette, boală care se caracterizează prin ticuri polimorfe vocale şi motorii care se modifică frecvent. Artista a recunoscut în 2018 că suferă de acest sindrom, după ce o parte din ticurile ei au devenit virale pe internet.