Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste de la noi. Chiar dacă are doar 22 de ani, ea este cunoscută publicului încă din 2013, de când avea 14 ani. De atunci și până acum, Nicole a rupt toate topurile, iar începuturile ei au fost foarte interesante.

La cei 22 de ani, Nicole a realizat multe lucruri la care alții doar visează. Artista are o familie minunată care o susține mereu, un iubit care o iubește enorm, o carieră cu zeci de hit-uri și propriul brand de haine. Nicole se pregătește să devină mămică anul acesta, așa că emoțiile sunt la cote maxime. Artista a fost invitată la o emisiune online, acolo unde a abordat diferite subiecte legate de viața profesională, dar și de cea personală.

Nu mulți dintre fanii lui Nicole știu că aceasta s-a remarcat din prima la orele de canto și că profesorul de la acea vreme i-a spus mereu că va deveni un artist mare. Cu un talent evident, Nicole era la câțiva pași distanță de marele succes, iar înainte de a lansa hit-ul ”Memories”, artista a trecut și prin față juraților de la talent show-uri.

”Am fost la preselecții înainte. Până să lansez ”Memories” am fost la Românii au talent. N-am intrat. Mai întâi este o preselecție și apoi este ce vedem noi la televizor. A fost cea mai mare dezamăgire din viața mea. Nu-mi venea să cred pentru că eu visam în continuu s-o aud pe Andra spunând: ”Hiii, mi s-a făcut pielea de găină”. Pe Smiley să-l aud: Bă, ești nebun?!”