Anul acesta au împlinit opt ani de relație, au împreună doi copii superbi, s-au logodit recent și sunt fericiți în ciuda tuturor haterilor. Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase, dar și invidiate cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut într-o perioadă dificilă din viețile lor, Velea tocmai divorțase de prima soție, iar Antonia începuse procesul de divorț de primul ei soț, tatăl Mayei, și au fost nevoiți să își ascundă relația la început.

Antonia a făcut recent un pictorial pentru revista Viva!, alături de fiica ei, și a vorbit puțin despre relația cu Alex Velea, despre provocările vieții de mamă de trei copii și despre carieră. Artista a povestit despre începutul relației dintre ea și Alex și a declarat că: ”Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire. Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”.

 

Velea i-a fost alături pe parcursul procesului de divorț de primul ei soț și în lupta pentru custodia fiicei sale. Divorțul s-a încheiat abia la începutul acestui an, iar Antonia este, oficial, liberă să devină doamna Velea. Iubitul ei nu a așteptat prea mult și a cerut-o recent de soție. I-a oferit un inel cu diamante și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Totul a fost filmat, iar momentul a fost inclus în primul lor episod de podcast. Ulterior au făcut și o reacție la cererea în căsătorie și au mai dat puțin ”din casă”.