Chiar dacă pare că duc o viață perfectă şi lipsită de griji, artiștii se confruntă cu boli destul de grave, multe dintre ele chiar incurabile.

Dincolo de ”job-ul” care îi ține sub lumina reflectoarelor, artiștii sunt, evident, persoane ca oricare altele. Cu afecțiuni grave, multe dintre ele incurabile, aceștia au decis să vorbească despre problemele lor și să tragă un semnal de alarmă pentru a-i inspira pe fanii aflați în aceeași situație să capete curaj.

Uite cine se află pe listă.

Billie Eilish - sindromul Tourette. Această ”boală” se caracterizează prin ticuri polimorfe vocale şi motorii care se modifică frecvent. Artista a recunoscut în 2018 că suferă de acest sindrom, după ce o parte din ticurile ei au devenit virale pe internet.

Selena Gomez - lupus. Încă din 2013 Selena se luptă cu lupusul, o boală autoimună pe care încearcă să o țină sub control cât poate de mult. Lupusul i-a creat câteva episoade neplăcute artistei, Selena având perioade în care și-a pierdut încrederea în sine din cauza kilogramele în plus pe care le luase.

Justin Bieber - lyme. Boala Lyme este o infecție bacteriană cauzată de căpușe. Simptomele afecțiunii variază, iar printre ele se numără eczeme, durere musculară și oboseală. ”Ei nu știu că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme. Au fost câțiva ani grei”, scria Justin pe Instagram.

Lady Gaga - fibromialgie. Fibromialgia este o suferința non-inflamatorie care constă în durere cronică, difuz răspândită în tot corpul.

Sia - ehlers danlos. ”Sufăr de dureri cronice, de o boală neurologică, ehlers danlos, și doar vreau să spun celor dintre voi care suferă de dureri, fie fizice sau emoționale, că vă iubesc și să mergeți mai departe. Viața este a dracului de grea. Durerea te demoralizează, dar nu sunteti singuri”, scria Sia.