Selena Gomez nu este cea mai norocoasă persoană atunci când vine vorba de relații. După ce a declarat că cel mai prost sărut din viața ei de până acum a fost cel cu Dylan Sprouse, Selena este conștientă că bărbații din viața ei nu au o părere foarte bună despre ea.

Selena Gomez crede că este încă un copil, dar de cele mai multe ori are frici legate de faptul că ar putea rămâne singură pentru totdeauna. Artista este foarte pretențioasă în ceea ce privește partea sentimentală, dar se pare că nici din partea foștilor parteneri nu a primit cel mai bun feedback. 

Dating history. Ei au fost iubiții Selenei Gomez de până acum. Îi știai pe toți?

Printre cele mai cunoscute relații ale Selenei se numără cea cu Bieber și cu The Weeknd, iar într-un interviu artista a recunoscut că a avut și ea partea ei de vină și că nu a avut cel mai ok comportament față de partenerii ei. 

”E amuzant fiindcă lansez piese în care afirm că mi-aș dori un iubit… dar de fapt nu vorbesc serios. Bărbații presupun multă muncă. Toți foștii mei iubiți cred că sunt nebună. Dar nu îmi pasă”, i-a mărturisit Selena lui Nikki Tutorials.