Billie Eilish a reușit, până la 19 ani, să își facă un nume în industria muzicală și să aibă succesul pe care alți artiști îl obțin în ani de zile de muncă. Puștoaica extrem de talentată a devenit cunoscută de la prima piesă, iar de atunci au urmat hituri pe bandă rulantă, premiu după premiu. Succesul care a copleșit-o nu a fost însă ușor de gestionat, iar Billie Eilish a recunoscut că suferă de așa-numitul sindrom al impostorului.

Billie a lansat recent cel de-al doilea album din carieră și a dat un interviu pentru Vevo, în care a vorbit despre provocările care au venit la pechet cu faptul că a devenit cunoscută în toată lumea aproape peste noapte. ”Înainte simțeam tot timpul o presiune și o anxietate și aveam impresia că nu fac suficient, că nu fac lucrurile destul de bine. Am mai multă încredere în mine acum. Și simt că am muncit mult la asta. Iar albumul acesta a fost compus într-o perioadă în care am fost foarte creativă”, a declarat artista. 

She's the one! Billie Eilish a mai bifat un record. E cea mai tânără artistă care reușește asta!

Nu este pentru prima dată când Billie se simte jenată de faptul că are succes și că este apreciată. Anul trecut, la premiile Grammy, artista și-a cerut scuze pentru succesul ei, după ce a câștigat șase trofee. Sindromul impostorului este un fenomen cu care se confruntă 70% dintre femeile care au succes și care au impresia că nu îl merită sau că nu muncesc suficient de mult pentru a-l avea.