Au trecut de primii ani de carieră, dar au aceleași emoții de fiecare dată când urcă pe scenă. E vorba despre mai mulți artiști de talie internațională, care au și acum emoții când trebuie să cânte în fața a mii de oameni. Unii dintre ei le înving mai ușor, alții au nevoie de medicamente pentru a depăși tracul, iar altora li se face rău de fiecare dată când trebuie să cânte.

Adele - ”Mă sperii foarte tare. La un concert în Amsterdam, am avut atâtea emoții, încât am ieșit pe ușa de incendiu. Am vomitat de câteva ori. Altă dată, în Bruxelles, am vomitat pe cineva, de emoție.”

Ozzy Osbourne - a povestit în autobiografia lui că: ”Să zic că am emoții înainte de show e ca și cum ai spune că dacă te lovește o bombă atomică te doare puțin”. O metaforă menită să-i facă să înțeleagă pe fani cât stres are, de fapt, înainte să urce pe scenă. 

Lorde - are atacuri de panică înainte de a urca pe scenă. ”Nu doresc asta nici dușmanilor mei. E cea mai grea jumătate de oră din viața mea. Și de multe ori, se repetă seri la rând”, a povestit Lorde. 

Demi Lovato - suferă de anxietate, tulburare bipolară și depresie, iar asta o face să aibă fobie de mulțimi. De multe ori, suferă în tăcere pentru a nu-și dezamăgi fanii.

Harry Styles - i se face rău și vomită înainte de a urca pe scenă, uneori chiar și în timpul show-ului.

Zayn Malik a fost nevoit să întrerupă turneul, din cauza anxietății. 

Beyonce - a povestit că are mari emoții de fiecare dată când urcă pe scenă. Iar dacă nu are emoții, asta o sperie și mai tare, pentru că are impresia că nu îi va ieși show-ul așa cum trebuie. 

Katy Perry - a recunoscut că ia medicamente care s-o liniștească înainte de concerte, pentru a le putea da fanilor ce vor. 

Sia - a povestit că este foarte timidă si introvertită, de asta cântă mereu cu fața acoperită de perucă. Nu vrea să vadă publicul, pentru că asta o face să fie foarte agitată. 

Cher - și-a început cariera în duo-ul Sonny & Cher. Chiar dacă trebuia să se lanseze ca artist solo, o perioadă lungă de timp nu a avut curaj să urce singură pe scenă.