Halloweenul nu a fost niciodată mai instagramabil decât acum. Vedetele de la noi chiar și-au dorit să sărbătorească Halloweenul, iar deghizările lor au fost excepționale. Fie că s-au inspirat din filme, fie că și-au pus imagininația la treabă și au creat personaje noi, toate transformările merită nota 10+.

Halloweenul a fost ocazia perfectă pentru ca vedetele să se transpună în pielea celor mai îndrăgite personaje. Pentru lookul de Halloween, unele au muncit săptămâni întregi, au apelat la stiliști și la makeup artiști de renume, dar tot efortul a meritat din plin. Cele mai tari deghizări s-au văzut pe Instagram, acolo unde fanii abia și-au recunoscut idolii.

Majoritatea vedetelor care s-au costumat de Halloween au decis să le arate și fanilor întreg procesul de creație. Acestea au filmat tutoriale sau reels-uri în care au prezentat, pas cu pas, fiecare detaliu și fiecare truc de makeup folosit.

De departe, anul acesta, premiul pentru cea mai reușită transformare merge la Andra. Artista nu s-a rezumat la un simplu costum, ci a ales să recreeze o întreagă scenă din Familia Addams. Andra a fost ajutată de soțul ei, dar și de cei doi copii care au intrat imediat în rol. Pozele familiei Addams-Măruță au adunat mii de aprecieri din partea fanilor.

Care transformare este pe placul tău?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)