Mai sunt doar câteva zile până la premiera „Fifty Shades Freed”, cu siguranță unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2018. După nebunia cu „Fifty Shades Darker”, fanii seriei stau cu sufletul la gură în așteptarea nunții dintre Anastasia și Christian Grey. Continuarea poveștii, „Fifty Shades Freed”, va avea premiera pe 9 februarie.

Invitată la emisiunea lui Seth Meyers, „Late Night”, actrița principală, Dakota Johnson a „dat din casă” și a povestit câteva dintre momentele dificile prin care a trecut la filmări.

RECOMANDARE ZUTV.RO | DJ Snake, Lauv - A Different Way

Fanii seriei știu deja că al doilea și al treilea film al seriei, „Fifty Shades Darker” și „Fifty Shades Freed” au avut loc în același timp. "A fost complicat pentru că a trebuit să mergem în paralel cu ambele filme, deoarece unele dintre locații ar fi la fel. Practic, am filmat toate scenele de sex în același timp", a declarat actrița.

De asemenea, într-un interviu citat de „The Independent“, Dakota Johnson spunea: „Am simulat o partidă de sex timp de şapte ore fără oprire. Sunt obosită. Nu este deloc confortabil, de fapt, este destul de plictisitor“. Actrița, în vârstă de 26 de ani, a filmat aproape toate scenele intime topless sau în costum de baie.