E ziua în care... Smiley împlinește 38 de ani. Artistul se poate lăuda cu o carieră de succes și cu o familie superbă până la această vârstă. Anul 2021 cu siguranță este cel mai special din viața lui Smiley, pentru că în primăvara aceasta s-a născut fetița lui, Josephine. 

Smiley este genul de artist discret, căruia îi place să își țină viața personală și trecutul departe de ochii curioșilor. Totuși, sunt câteva lucruri pe care le-am aflat și pe care poate nu le știai până acum. Iar ziua lui este un moment foarte bun să le afli. 

1. A intrat în trupa Simplu pentru că l-a convins C.R.B.L. Tot atunci s-a ales și cu porecla Smiley. 

2. S-a sărutat pentru prima dată când era în clasa a cincea. 

3. Și-a împrumutat vocea și în desenele animate. Unul dintre personajele pe care le-a dublat este Toady din animația ”Berzele”. 

4. Smiley și-a încercat norocul și ca actor. A jucat în serialul ”Cu un pas înainte” și în lung-metrajele ”The Godmother”, unde a avut rol de preot, și ”Selfie”.

5. Este ambasador Unicef din 2013. S-a implicat în diferite proiecte ale organizației, în special împotriva violenței asupra copiilor. 

6. Înainte de perioada Simplu, Smiley a cântat într-o trupă numită Millenium 3. Avea 17 ani când a debutat.

7. Una dintre primele lui iubite a fost o colegă de liceu. Se numea Olivia și a apărut în videoclipul ”Oare știi”, de la Simplu.

8. Ioan Gyuri Pascu a fost un mentor pentru el și l-a ajutat să lanseze primul album.

9. Printre mâncărurile lui preferate se numără sushi, mâncarea grecească, iar prăjiturile sunt o plăcere vinovată.

10. Filmul preferat al lui Smiley este ”Billy Elliot”.