Selena Gomez nu se grăbește să se așeze la casa ei, cel puțin deocamdată. Artista s-a concentrat pe carieră în ultima perioadă și îi merge ca pe roate. Selena este singură, dar acest lucru nu pare să o influențeze negativ, dimpotrivă.

În timp ce unii artiști și-au găsit marea dragoste și s-au și căsătorit în timpul pandemiei, Selena Gomez s-a concentrat asupra proiectelor muzicale și cinematografice. A lansat un album nou, în limba spaniolă, la începutul anului și a filmat pentru producția Hulu ”Only Murders In The Building” și pentru show-ul de cooking pe care îl are pe HBO. Pe plan amoros, nu are o relație serioasă în prezent și nici nu se concentrează pe asta. O sursă din anturajul Selenei a declarat pentru revista Elle că artista e singură și îi este foarte bine așa. Potrivit sursei, Selena se concentrează asupra sănătății în prezent și vrea să fie bine și mulțumită cu ea însăși, înainte să se arunce într-o relație serioasă. 

Știai că Selena Gomez are un tatuaj scris în limba arabă? Uite ce înseamnă și care este povestea lui!

Selena Gomez are 28 de ani și a avut câteva relații care au ținut prima pagină a ziarelor, de-a lungul timpului. De departe cea mai cunoscută este cea cu Justin Biber. The Weeknd, Nick Jonas, Taylor Lautner sau Zedd se numără printre cei care au cucerit-o pe Selena, de-a lungul timpului. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)