În zilele noastre este foarte cool să mergi să cauți adevărate comori în magazinele second hand. Dacă înainte asta era considerată o dovadă de sărăcie, acum, vedetele de la noi demonstrează că un look impecabil se poate construi cu haine care au mai fost purtate și de alții.

INNA sau Antonia sunt doar câteva dintre vedetele care au recunoscut că, pentru ele, second hand-urile sunt un fel de guily pleasures. Chiar dacă au bani și își pot permite orice articol vestimentar pe care și-l doresc, asta nu înseamnă că spun „pas” unei vizite în second hand-uri. De multe ori, poate unele dintre cele mai apreciate ținute ale lor au fost realizate cu ajutorul unor astfel de comori.

Uite cinenu evită magazinele de tip second hand!

Antonia. „În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening.
Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc.
Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second-hand, care mi se par mai cool”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

INNA. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că INNA este un adevărat fashion icon. Artista lucrează mereu cu cea mai bună echipă de stiliști și jonglează perfect cu diferite stiluri vestimentare. Înainte, INNA nici nu visa la așa ceva, ba mai mult, purta mândră prin cartier haine fake sau de la second hand. ”Da, de câte ori! Am avut când eram mică, mi-a cumpărat tata un hanorac de la Kenvole și niște șosete de la Piuma. Prietena mea avea de la Adibas și atunci era ok.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Elena Gheorghe. Artista a purtat, în 2014, la Media Music Awards, o superbă rochie pe care fanii și criticii de modă o știau de pe podiumurile internaționale. Aceasta costa în jur de 4.500 de euro, dar Elena a găsit o variantă mult mai accesibilă. Artita a apelat la Dressbox, un serviciu de unde se pot închiria creații ale designerilor internaționali, kind of second hand.

Adela Popescu. „Cu o dexteritate antrenată în anii pre Buftea, unde creativitatea mea s-a dezvoltat și datorită hainelor la kilogram, am ochit și un sacou splendid, kaki, cu maneci de paiete. Perfect! Perfecte! Căci am îndesat cu sete pe cântar ambele produse. 50 ron”, scria Adela Popescu.