Peste Ocean este din ce în ce mai întâlnit trendul purtării aceleași ținute de două sau chiar de mai multe vedete. Cel mai recent exemplu este cel al lui Kendall Jenner și al Selenei Gomez care au optat de mai multe ori aceleași outfituri, iar fanilor le este greu să decidă cui îi stă mai bine.

Anul acesta, de Paște, Kendall Jenner și Selena Gomez au comis-o! Nu știm dacă a fost vorba de coincidență, de intenție sau pur și simplu cele două chiar au gusturi comune. Kendall i-a uimit pe toți cu silueta ei perfectă, dar altceva a atras atenția fanilor, și anume rochia pe care aceasta a purtat-o. Urmăritorii lui Kendall au avut un fel de déjà vu cu ținuta ei și au făcut imediat asocierea cu Selena Gomez.

Selena Gomez a purtat și ea aceeași rochie în videoclipul ”De una vez”, piesă care face parte de pe primul album în limba spaniolă lansat de artistă, ”Revelation”. Rochia costă în jur de 2.645 de euro și, având în vedere că Selena a purtat-o prima în luna ianuarie, fanii pot spune că cea care s-a inspirat din apariția ei este Kendall Jenner. 

Uite și alte momente în care cele două au fost trase la indigo: