Un tânăr american, până acum necunoscut, a devenit vedetă pe Twitter peste noapte. A stabilit un nou record și a reușit să-i detroneze selfie-ului lui Ellen Degeneres cu o postare despre... mâncare!

Adolescentul a cerut unui lanț de restaurante tip fast-food să îi ofere gratuit, timp de un an, chicken nuggets. Patonii Wendy's au marșat în glumă la cererea tânărului, iar acum se văd obligați să-i îndeplinească dorința.

WTF! Astea sunt cele mai TÂMPITE 9 postări pe Twitter, ale artiştilor

I-au răspuns că dacă obține 18 milioane de share-uri la postarea sa dorința îi va fi îndeplinită. Postul a devenit VIRAL și a doborât precedentul record, deținut de prezentatoarea TV Ellen DeGeneres, cu aproape 3,5 milioane de redistribuiri în doar câteva ore.

 

”Nu ne aşteptam la un asemenea răspuns în urma mesajului publicat de Carter şi nu am putut să anticipăm sprijinul copleşitor pe care el l-a primit”, a declarat un purtător de cuvânt al lanțului de magazine fast-food Wendy's, care și-a recunoscut "înfrângerea".

 

Postarea tânărului a fost distribuit de companii globale, precum Apple Music, Microsoft, Amazon, Google şi Twitter, dar şi de celebrități, inclusiv de actorul Aaron Paul, unul dintre protagoniştii serialului ”Breaking Bad”, iar tânărul a fost invitat chiar și în emisiunea lui Ellen.