Ce au în comun vedetele din afară? Pe lângă sutele de milioane de urmăritori, celebritățile cu bifă pe Instagram au un obicei demn de panoul rușinii. Majoritatea divelor au început să își comenteze de pe conturile secundare sau de pe conturile business-urilor pe care le dețin.

Selena Gomez, Lady Gaga, Katy Perry și clanul Kardashian sunt unele dintre cele mai urmărite prezențe din online. Pe lângă sutele de milioane de urmăritori, divele mai au ceva în comun.

Familia Kardashian se află pe podiumul Instagramului, dar nici Lady Gaga  sau Katy Perry nu stău rău la capitolul followers. Urmăritorii vedetelor au observat de multe ori asemănări între ele, iar asta le face să se înscrie cu succes pe lista celor care practică gafe pe profilul lor.

Atât Kim Kardashian, Kylie Jenner, Lady Gaga, cât și Selena Gomez au propriul business de produse cosmetice. Dar nu asta au în comun. Ce le unește pe cele trei este faptul că își comentează de pe profilele secundare ale business-urilor. Asta nu s-a întâmplat o dată, ci de mai multe ori. Kylie a fost deseori pusă la zid pentru faptul că se laudă de pe conturile de Instagram ale Kylie Skin și Kylie Cosmetics, așa că, cel mai probabil, nici Selena nu va scăpa de taxarea din partea fanilor. 

Uite cum arată secțiunea de comentarii a divelor menționate!