Selena Gomez și Kylie Jenner sunt adevărate trend settere și tot ceea ce poartă ele este apreciat de fanii din întreaga lume. Cele două ne-au demonstrat recent că un costum de marinar nu a arătat niciodată la fel de bine.

Kylie Jenner a fost destul de ocupată în ultima perioadă. Miliardara și-a promovat noua colecție de makeup în online și a ales să facă asta în stilul ei caracteristic. Kylie a postat o imagine pe Instagram purtând un costum de marinar, iar aprecierile nu au încetat să apară. 

La scurt timp, Selena a lansat videoclipul piesei ”Ice cream”, o colaborare cu trupa k-pop BLACKPINK. În videoclip, Selena poartă o ținută de aceași inspirație ca cea a lui Kylie, iar fanii au observat imediat această asemănare. 

Cele două dive sunt concurente în ceea ce privește industria produselor cosmetice. Kylie deține monopolul și încasează sume uriașe de fiecare dată când lansează colecții noi, dar nici Selena Gomez nu se lasă mai prejos. Artista a lansat la începutul lunii septembrie ”Rare Beauty”, o colecție care cuprinde diverse produse de makeup, gândite pentru a accentua frumusețea, nu pentru a o modifica.

Acum, tu să nu spui cine arată mai bine.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍦🍦🍦

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you for all the love on the summer collection 🤍⚓️ kyliecosmetics.com

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on