Selena Gomez a apărut recent într-un videoclip alături de celebra make-up artistă Nikkie Tutorials pentru a-și promova noua linie de cosmetice Rare. În timp ce filmau un tutorial de machiaj, Selena a abordat mai multe momente din viața ei. Fosta vedetă Disney a vorbit deschis despre perioadele dificile pe care le-a trăit. 

În cel mai recent interviu al ei, cântăreața a povestit pentru Nikkie Tutorials cum nu a mai mers deloc la întâlniri în perioada carantinei. 

„Este greu să găsești un bărbat în carantină”, a spus Selene Gomez. Care a ținut să precizeze că nu înseamnă că este în căutarea unui partener.

„Este pur și simplu amuzant că lansez lucruri în care spun că vreau un iubit și alte chestii … și îmi spun: „Nu prea am vrut să spun, totuși.”, a continuat ea.

De asemenea, a dezvăluit care este starea ei actuală legată de foștii ei iubiți, spunând: „Toți foștii mei cred că sunt nebună”, adăugând: „Nu-mi pasă”. 

Selena Gomez s-a întâlnit în trecut cu celebrități de top, printre care Orlando Bloom, Justin Bieber și The Weeknd. Ea fusese, de asemenea, cuplată cu fostul membru al One Direction, Niall Horan, însă cântăreața a negat vehement zvonurile.