Oricât de ciudat poate părea, vedetele pot fi date în judecată dacă postează imagini...cu ele. Nu puține au fost dățile în care acestea au trecut pragul instanțelor de judecată din motive ciudate.

Jennifer Lopez, Kim Kardashian, dar și multe alte nume celebre au avut de-a face cu furia paparazzilor. Paparazzi nu au iertat nicio greșeală făcută de vedete și au cerut despăgubiri uriașe pentru o simplă postare pe rețelele sociale. O poză ce părea a fi banală s-a transformat în subiect de război pentru unele vedete care au fost nevoite să îngroape securea războiului cu mii sau poate sute de euro. 

Uite despre cine este vorba:

Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru o poză pe care a postat pe Instragram. Cei de la Splash News și Picture Agency au acuzat-o pe artistă pentru că în imagine apare ținându-se de mînă cu Alex Rodriguez. Compania a cerut daune de 150.000 de dolari și i-a intezis lui J Lo să mai posteze acea imagine.

Robert Barbera, un paparazzo a dat-o în judecată pe Ariana Grande pentru că a postat o imagine cu ea, dar fără să îi ceară acordul lui. Acesta a cerut fie să obțină profit pentru fiecare postare de-a artistei, fie să îi ofere aceasta daune în valoare de 25.000 de dolari.

Kim Kardashian a găsit propria metodă de a scăpa de scandaluri cu paparazzi: și-a angajat propri paparazzi. Aceasta le-a transmis fanilor de pe Twitter că pot oricând să reposteze imagini cu ea, atâta timp cât dau tag agenției care a făcut pozele.

Khloé Kardashian a descoperit pe un site o imagine cu ea și sora ei, Kourtney în timp ce se îndreptau spre un restaurant. I-a plăcut atât de mult încât a decis să o posteze pe conturi ei de socializare. Xposure Photos a cerut 150.000 de dolari pentru drepturi de autor și 25.000 dolari pentru ștergerea anumitor informații.

Gigi Hadid a fost dată în judecată din cauza unei imagini postate în 2018. Aceasta a ales Instagramul ca mijloc de exprimare a părerii despre paparazzi. Aceasta a câștigat procesul intentat de Xclusive-Lee, dar a fost dată în judecată din nou din cauza unei imagini cu fostul ei iubit, Zayn Malik.

În ianuarie 2018, Jessica Simpson a fost dată în judecată pentru o imagine cu ea în fața Hotelului Bowery din New York. Splash News și Picture Agency au dat-o în judecată pentru lezarea drepturilor de autor.

În 2017 și 50 Cent a fost dat în judecată din cauza unei poze de pe Instagram. Fotograful Christopher Pasatieri l-a dat în judecată pe artist, dar motivele nu au fost făcute publice.