În timp ce unele vedete împărtășesc cu fanii lor toate schimbările prin care trec în perioada sarcinii, altele țin totul secret și aleg să dea vestea cea mare când mai au puțin până nasc sau chiar după ce vine pe lume bebelușul. Partea cea mai tare e că, de multe ori, nici paparazzii nu au fost pe fază și nimeni nu s-a prins că sunt însărcinate. 

Cameron Diaz - a născut o fetiță în luna ianuarie, deși nimeni nu a știut că era însărcinată. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Anna Kournikova - iubita lui Enrique Iglesias a adus pe lume cel de-al treilea copil anul trecut. Fosta jucătoare de tenis a ținut secretă sarcina până aproape de momentul nașterii, când a apărut pe Instagram cu burtica mare. 

 

Eva Mendes - și-a ținut secretă a doua sarcină până aproape de final. Presa a dat-o de gol cu două săptămâni înainte să aducă pe lume fetița ei și a lui Ryan Gosling. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Kylie Jenner - deși au existat zvonuri cu privire la sarcina ei, Kylie nu a confirmat nimic până în momentul în care a născut-o pe Stormi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Justin Timberlake și Jessica Biel - au devenit părinți pentru a doua oară, în pandemie. Nu numai că au ținut în secret sarcina, dar au dat vestea cea mare abia când micuțul avea șase luni.

 

Naomi Campbell - a adus pe lume primul ei copil, în luna mai. Nimeni nu a știut că așteaptă un copil, până în momentul în care a postat pe Instagram o poză cu piciorușele bebelușului. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Joe Jonas și Sophie Turner - au devenit părinți de fetiță în iulie 2020. Managerul lor a dat vestea, printr-un comunicat. Deși au existat speculații cu privire la sarcina actriței, cei doi nu le-au confirmat niciodată. Ulterior, Sophie a postat pe Instagram câteva fotografii din perioada în care era însărcinată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)

Iggy Azalea - a anunțat pe Insta Story că a născut și că are un băiețel, după ce și-a ținut în secret sarcina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)